Фарш для виробництва м’ясних заморожених напівфабрикатів в тістовій оболонці (Патент на корисну модель № 55129) - Пешук, Людмила Василівна; Журавель, Олена Вікторівна (My University, 2010)
Основним завданням корисної моделі є створення композиції фаршу для виробництва м’ясних заморожених напівфабрикатів в тістовій оболонці, з підвищеною біологічною та хaрчовою цінністю продукції, збагачення м’ясних виробів макро- та мікроелементами, вітамінами, розширення їх асортименту, а також зниження собівартості. The main objective is to create a useful model composition stuffing for meat frozen food in dough shell with high biological value and hirchovoyu product enrichment of meat products of macro-and micronutrients, vitamins, expanding their range and cost reduction.
Keywords: рецептура; фарш; напівфабрикати; recipe; stuffing; semis; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів