Скорченко, Тетяна АнатоліївнаПоліщук, Галина ЄвгеніївнаГрек, Олена ВікторівнаКочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна2012-07-062012-07-062006Асортимент морозива / Т. А. Скорченко, Г. Є. Поліщук, О. В. Грек, О. В. Кочубей-Литвиненко // Молочное дело. - 2006. - № 1. - С. 42-43.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2090Наведено асортимент морозива в залежності від способу виготовлення, складу, технології, виду фасування та поверхні фасування.It was presented the assortment of ice cream, depending on the method of manufacture, composition, technology, type of packaging and packaging surface.otherморозивом’яке морозиволюбительське морозивоякістьасортиментicesoft ice creamamateur creamqualityrangeкафедра технології молока і молочних продуктівАсортимент морозиваArticle