Накемпій, Олена Костянтинівна2018-06-202018-06-202018Накемпій, О. К. Генетично модифіковані організми: за і проти / О. К. Накемпій // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІIІ міжнародної науково-практичної конференції, 16-17 листопада 2017 р. — К. : НУХТ, 2017. — С. 354-355.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27677В останні роки все більший вплив на здоров'я населення планети надає якість і структура харчування. Генетично модифіковані організми стали одним з досягнень ХХ століття. Але основне питання - чи безпечні такі продукти для людини, поки залишається без відповіді.В статті проаналізовано вплив генетично модифікованих організмів на здоров'я населення. In recent years, the increasing impact on the health of the planet's population provides quality and nutrition structure. Genetically modified organisms have become one of the achievements of the twentieth century century. But the main question - whether safe such products for a person, while remains without an answer. The article analyzes the influence of genetically modified organisms on the health of the population.кафедра екології та екоменеджментугенетично модифіковані організмиgenetically modified organismsбезпекаsecurityГенетично модифіковані організми: за і протиThesis