Аналіз банківської діяльності - Лановська, Галина Іванівна (My University, 2011)
Аналіз банківської діяльності — спеціальний курс, що охоплює питання: оцінки загальної діяльності комерційного банку; аналізу активів і пасивів, ліквідності, доходів, витрат і прибутковості капіталу банку. Предметом дисципліни «Аналіз банківської діяльності» є вивчення аналізу банківської діяльності, що здійснюється банками та дає змогу до ефективного управління активними та пасивними операціями для максимізації прибутку та забезпечення стабільного фінансового стану банку, причин виникнення та змін результатів фінансової діяльності. Мета дисципліни полягає в тому, щоб на основі теоретичних засад і вітчизняної практики навчити студентів оцінювати виробничі ситуації та аналітично обґрунтовувати прийняття управлінських рішень.
Keywords: кафедра фінансів; банківські операції; banking; кредит; credit; депозит; deposit