Безалкогольний напій загальнозмінюючої дії з використанням екстрактів нетрадиційної рослинної сировини - Романіка, Євгенія Ігорівна; Науменко, Ксенія Андріївна; Соколова, Ольга Миколаївна (My University, 2014)
Запропоновано використання нетрадиційної рослинної сировини у виробництві безалкогольних напоїв та наведено рецептуру безалкогольного напою «Вересневий», який сприятиме попередженню вільнорадикального окиснення структур організму і стимулюватиме опірність організму до несприятливих чинників навколишнього середовища. The use of alternative plant material in the manufacture of soft drinks and soft drink recipes are "The September", which will help prevent free radical oxidation structures of the body and stimulate the body's resistance to adverse environmental factors.
Keywords: безалкогольний напій; загальнозміцнююча дія; нетрадиційна рослинна сировина; soft drink; restorative action; alternative herbs