Спосіб очищення дифузійного соку (Патент на корисну модель № 2993) - Українець, Анатолій Іванович; Хомічак, Любомир Михайлович; Вєрченко, Лідія Михайлівна; Василів, Володимир Павлович; Слива, Юлія Володимирівна; Маринін, Андрій Іванович; Кос (Гусарук), Тетяна Святославівна (My University, 2004)
Спосіб очищення дифузійного соку, що включає приготування вапняного молока, попередню дефекацію, нагрівання, основну дефекацію, першу сатурацію, фільтрування, дефекацію перед другою сатурацією, другу сатурацію, фільтрування, який відрізняється тим, що при приготуванні вапняного молока використовують електрогідравлічне оброблення його 10-15 імпульсами при напрузі 30-45кВ.
Keywords: дифузійний сік; diffusive juice; сатурація; saturaciya; фільтрування; filtration; імпульс; impulse; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування; кафедра технології цукру і підготовки води; кафедра технології оздоровчих продуктів