Фільтрація оперативної інформації в підсистемі технологічного моніторингу дифузійним відділенням цукрового заводу - Зігунов, Олександр Михайлович; Кишенько, Василь Дмитрович (My University, 2010)
Наводяться основні типи вейвлетів для обробки оперативної інформації. Розглядається питання застосування задач фільтрації вейвлетами Морле в рамках підсистеми технологічного моніторингу дифузійного відділення цукрового заводу. There are basic wavelet types, which use for operative information processing. Questions about filtration wavelet Мorle are done in technological monitoring subsystem frames diffusion department of sugar plant.
Keywords: технологічний моніторинг; вейвлет-аналіз; фільтрація; technological monitoring; the wavelet-analysis; filtration; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка