Обличчя Києва: проблеми зовнішньої реклами - Кошовий, Ярослав Олегович; Верес, Катерина Олександрівна (My University, 2015)
Будь-яка країна світу активно розвиває інфраструктуру, інформаційну базу, транспортну систему своїх міст, що викликано збільшенням міжнародних туристичних потоків. Найбільше уваги приділяється столицям, адже саме за їх виглядом судять про вигляд усієї країни. Ця тенденція широко курсує по всьому світу. Any country in the world is actively developing infrastructure, knowledge base, their cities transport system, which is caused by the increase in international tourist flows. Most attention is paid to the capitals, because their appearance is judged on the appearance of the whole country. This trend runs widely throughout the world.
Keywords: реклама; інфраструктура; архітектура; advertising; infrastructure; architecture; кафедра туристичного та готельного бізнесу