Боднарчук, Оксана ВасилівнаШульга, Наталія МихайлівнаКігель, Наталя Федорівна2015-03-192015-03-192004Боднарчук, О. В. Особливості функціонування заквашувальної мікрофлори під час виробництва сирів швейцарської групи / О. В. Боднарчук, Н. М. Шульга, Н. Ф. Кігель // Молочна промисловість. – 2004. – № 4 (13). – С. 38–40.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19755Наведено дані про розвиток мікроорганізмів закваски під час виробництва сирів швейцарської групи. Information is resulted about development of microorganisms of ferment at the production of cheeses of swiss group.мікрофлораmicrofloraзакваскаfermentякістьqualityсири швейцарської групиcheeses of swiss groupкафедра біотехнології і мікробіологіїОсобливості функціонування заквашувальної мікрофлори під час виробництва сирів швейцарської групиArticle