Ємельянова, Ніна ОлександрівнаМукоїд, Роман МиколайовичЧумакова, Олена ВолодимирівнаБезсмертна, Л. О.Скидан, В. О.2013-03-282013-03-282012Ємельянова, Н. О. Сировина для безглютенових харчових продуктів / Н. О. Ємельянова, Р. М. Мукоїд, О. В. Чумакова, Л. О. Безсмертна, В. О. Скидан // Хранение и переработка зерна. – 2012. - №12. – С. 62 – 64.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7106Визначено фізичні показники і хімічний склад 7-ми вітчизняних сортів рису. З’ясована можливість виробництва з них солоду як сировини для аглютенових лікувально-дієтичних харчових продуктів.Determined physical parameters and chemical composition of a 7-domestic rice varieties. The possible ways of their ability to produce malt as raw material for ahlyutenovyh medical and dietary foods.otherсолодцеліакіяриссортхімічний складceliac diseasericevarietychemical compositionmaltкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваСировина для безглютенових харчових продуктівArticle