Культура організації в контексті сучасної парадигми управління - Харчишина, Олена Володимирівна; Мартинов, С. В. (My University, 2012)
Систематизовано передумови формування концепції організаційної культури. Розглянуто теоретичні засади розвитку концепції організаційної культури в процесі формування сучасної парадигми менеджменту. Доведено, що концепція організаційної культури виступає в якості необхідного і системоутворюючого фактор у щодо усіх складових парадигми управління. Systematized prerequisites for the formation of the concept of organizational culture. The theoretical foundations of the concept of organizational culture the formation of the modern paradigm of management. It is proved that the concept of organizational culture acts as a necessary and a factor in all the components on management paradigm.
Keywords: організаційна культура; організаційні цінності; сучасна парадигма менеджменту; organizational culture; organizational values; contemporary paradigm of management