Арсеньєва, Лариса ЮріївнаБондар, Наталія ПетрівнаГоловченко, Оксана ВолодимирівнаДоценко, Віктор Федорович2012-09-242012-09-242003Патент 62463 UA, МПК 7 A21D8/02 Спосіб виробництва пшеничного хліба з підвищеним вмістом білка / Арсеньєва Л. Ю., Бондар Н. П., Головченко О. В., Доценко В. Ф. ; заявник Національний університет харчових технологій. — № 2003032653 ; заявл. 27.03.2003 ; опубл. 15.12.2003, Бюл. № 12, 2003 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2953Опис до патенту на корисну модель. Description to useful model patent.uk-UKрослинний білокvegetable proteinборошно білого люпинухліб з підвищеним вмістом білкуlupine flourwhite bread with a high content of proteinкафедра експертизи харчових продуктівкафедра готельно-ресторанної справиСпосіб виробництва пшеничного хліба з підвищеним вмістом білка (Деклараційний патент на винахід № 62463)Other