Основні вектори взаємовпливу космополітизації та наростаючих міграційних процесів - Виноградній, Павло Романович; Саракун, Лариса Петрівна (My University, 2019)
Розглядаються основні вектори взаємовпливу космополітизації та міграційних процесів. The main vectors of the mutual influence of cosmopolitanization and migration processes are considered.
Keywords: кафедра гуманітарних дисциплін; космополітизм; космополітизація; глобалізація; міграційні процеси; cosmopolitanism; cosmopolitanization; globalization; migration processes