Вжитинська (Омельченко), Ксенія Юріївна2014-10-272014-10-272014Омельченко, К. Ю. Систематизація принципів оцінки прибутковості підприємств / К. Ю. Омельченко // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвяченої 130-річчю Національного університету харчович технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. - С. 809-810.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17703Основні принципи, якими можна керуватися при оцінці прибутковості - це збалансованість ризиків, пристосування до потреб ринку, гнучкість та самозабезпечення. Деякі економісти пропонують додати принцип відповідності термінів, платоспроможності та рентабельності капіталовкладень. The basic principles that can guide the evaluation of profitability - a balance of risks, adapting to the needs of the market, flexibility and self-reliance. Some economists propose correspondence principle terms of solvency and capital budgeting.uk-UKсистематизаціяпринципприбутковістьorderingprincipleprofitabilityкафедра економічної теоріїСистематизація принципів оцінки прибутковості підприємствOther