Поліштамова бактеріальна субстанція з пробіотичними властивостями (Патент на корисну модель № 67205) - Старовойтова, Світлана Олександрівна; Орябінська, Лариса Борисівна; Горчаков, Володимир Юрійович; Дуган, Олексій Мартем'янович (My University, 2012)
Корисна модель належить до біотехнологічної промисловості, а саме до отримання поліштамової бактеріальної субстанції з пробіотичними властивостями на основі бактерій роду Lactobacillus, і може бути використана у виробництві бактеріальних препаратів з пробіотичними властивостями. The invention relates to biotechnology industry, namely to obtain polishtamovoyi bacterial substance with probiotic properties from bacteria of the genus Lactobacillus, and can be used in the production of bacterial preparations with probiotic properties.
Keywords: поліштамовий; бактеріальна субстанція; пробіотичні властивості; polistrain; bacterial substance; probiotic properties; кафедра біотехнології і мікробіології