Перспективи розвитку туризму на Франківщині - Галашевська, Вікторія Ігорівна; Батрак, Олександра Юріївна; Верес, Катерина Олександрівна (My University, 2015)
Івано-Франківська область має значні туристичні ресурси для задоволення потреб вітчизняних та іноземних туристів в оздоровленні, відпочинку й пізнанні історії та культури краю. В області налічується 366 територій і об'єктів природно-заповідного фонду, в тому числі перший в Україні національний парк - Карпатський, розташований біля верхів'я Пруту. Ivano-Frankivsk region has significant tourism resources to meet the needs of domestic and foreign tourists in the rehabilitation, recreation and knowledge of the history and culture of the region. The region has 366 territories and objects protected areas, including the first national park in Ukraine - Carpathian located near the top of the Prut.
Keywords: туризм; Івано-Франківська область; туристичні ресурси; tourism; Ivano-Frankivsk region; travel resources; кафедра туристичного та готельного бізнесу