Дробот, Віра ІванівнаСильчук, Тетяна Анатоліївна2012-06-112012-06-112003Дробот В. І. Використання житньо-солодового екстракту й ферментного препарату Новаміл як засобів проти черствіння / В. І. Дробот, Т. А. Сильчук // Хранение и переработка зерна. - 2003. - № 4.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1318Досліджено вплив житньо - солодового екстракту й ферментного препарату на процес черствіння хліба. Встановлено, що внесення цих добавок збільшує масову частку декстринів в хлібі, що сприяє сповільненню процесу черствіння готових виробів та обумовлює подовження терміну зберігання хліба.The influence of rye-malt extract and enzyme on staling process was studied. Bringing of these additions increases total contents of dextrin in bread and prolonges the storage time of bread.uk-UKхлібсолодовий екстрактферментний препаратпроцес черствіннядекстринbreadmalt extractenzymesstaling processdextrinкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВикористання житньо-солодового екстракту й ферментного препарату Новаміл як засобів проти черствіння