Луценко, Валерія ВікторівнаГойко, Ірина Юріївна2023-06-222023-06-222022Луценко, В. В. Розроблення фруктово-ягідного мармеладу спеціального призначення / В. В. Луценко, І. Ю. Гойко // Актуальні проблеми науки та освіти: реалії та перспективи : матеріали I Міжнародної науково-практичної конференції, 09 грудня 2022 року, м. Київ. – Київ: ГО “МАН”, 2022. – С. 94-95https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40924Розроблено фруктово-ягідний мармелад з додаванням ягід червоної смородини, що дозволяє зменшити кількість внесеного в рецептурну суміш цукру, а також повністю замінити його цукрозамінниками без погіршення консистенції виробу.A fruit and berry marmalade with the addition of red currant berries has been developed, which allows to reduce the amount of sugar introduced into the recipe mixture, as well as to completely replace it with sugar substitutes without worsening the consistency of the productфруктово-ягідний мармеладягоди червоної смородинипектинfruit and berry marmaladered currant berriespectinкафедра технології оздоровчих продуктівРозроблення фруктово-ягідного мармеладу спеціального призначенняVideo