Розроблення фруктово-ягідного мармеладу спеціального призначення - Луценко, Валерія Вікторівна; Гойко, Ірина Юріївна (My University, 2022)
Розроблено фруктово-ягідний мармелад з додаванням ягід червоної смородини, що дозволяє зменшити кількість внесеного в рецептурну суміш цукру, а також повністю замінити його цукрозамінниками без погіршення консистенції виробу.A fruit and berry marmalade with the addition of red currant berries has been developed, which allows to reduce the amount of sugar introduced into the recipe mixture, as well as to completely replace it with sugar substitutes without worsening the consistency of the product
Keywords: фруктово-ягідний мармелад; ягоди червоної смородини; пектин; fruit and berry marmalade; red currant berries; pectin; кафедра технології оздоровчих продуктів