Інтеграція малих підприємств харчової промисловості в умовах глобалізації економіки - Закревська, Людмила Миколаївна (My University, 2014)
Досліджено причини невдалих процесів інтеграції малих підприємств. Визначено специфічні особливості діяльності вітчизняних малих підприємств, що визначають їх інтеграційний розвиток. The reasons of unsuccessful integration processes of small businesses. Determined the specific features of domestic small businesses that define their integration development.
Keywords: інтеграція; integration; глобалізація; globalization; малі підприємства; small businesses; кафедра економіки і права