Кущ, Руслана ВікторівнаТопчій, Оксана Анатоліївна2023-04-072023-04-072020Кущ, Р. Вплив композиційної суміші лляного, рисового, ячмінного борошна на біологічну цінність посічених напівфабрикатів / Р. Кущ, О.Топчій // Science, trends and perspectives : abstracts of XVII International scientific and practical konference, 18-19 May, 2020. – Tokyo, Japan, 2020. – Pp. 229-232https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39932Метою роботи було розширення асортименту та удосконалення технології січених напівфабрикатів із використанням композиційної суміші лляного, ячмінного та рисового борошна. The aim of the work was to expand the assortment and improve the technology of chopped semi-finished products using a composite mixture of flax, barley and rice flour.otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівтехнологія січених напівфабрикатівкомпозиційна сумішрослинні білкиtechnology of chopped semi-finished productscomposite mixturevegetable proteinsВплив композиційної суміші лляного, рисового, ячмінного борошна на біологічну цінність посічених напівфабрикатівThesis