Вплив композиційної суміші лляного, рисового, ячмінного борошна на біологічну цінність посічених напівфабрикатів - Кущ, Руслана Вікторівна; Топчій, Оксана Анатоліївна (My University, 2020)
Метою роботи було розширення асортименту та удосконалення технології січених напівфабрикатів із використанням композиційної суміші лляного, ячмінного та рисового борошна. The aim of the work was to expand the assortment and improve the technology of chopped semi-finished products using a composite mixture of flax, barley and rice flour.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; технологія січених напівфабрикатів; композиційна суміш; рослинні білки; technology of chopped semi-finished products; composite mixture; vegetable proteins