Вархол, Вероніка ОлегівнаСтукальська (Іванова), Наталія Миколаївна2023-10-302023-10-302022Вархол, В. О. Перспективні напрямки заміни тваринних продуктів на рослинні в технологіях кондитерських виробів / В. О. Вархол, Н. М. Стукальська // «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі» та «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві» : матеріали міжнародних науково-практичних конференцій. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 44https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41309otherкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїборошняні кондитерські виробирослинні порошкибілковмісна сировинаflour confectionery productsvegetable powdersprotein-containing raw materialsПерспективні напрямки заміни тваринних продуктів на рослинні в технологіях кондитерських виробівThesis