Петренко, Антон ОлександровичТарасенко, Ірина ВасилівнаШовкун, О. А.2014-06-232014-06-232011Ємнісні перетворювачі для контролю складу та структурних змін хлібопекарської продукції / А. О. Петренко, І. В. Тарасенко, О. А. Шовкун // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : тези доповідей 77-ї наукової конференції молодих аспірантів і учених, 11–12 квітня 2011 року. – Київ : НУХТ, 2011. – С. 148.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15452Описані розроблені на основі теорема Лемпарда–Томсона ємнісні триконтактні перетворювачі для контролю складу та структури харчової хлібної продукції. Можливий роздільний контроль по діелектричній проникності та активній провідності на основі эффекту М. М. Горбова. Description of the developed based on theorem Lampard-Thomson three-соntact capacitive probes for composition and structure of the food grain production. Possible separate control for the permittivity and conductance based M. M. Gorbova effect.uk-UKтеорема Лемпарда–Томсонапараметри речовинроздільний контрольLampard-Thomson theoremsubstances parametersseparate controlкафедра експертизи харчових продуктівкафедра електропостачання і енергоменеджментуЄмнісні перетворювачі для контролю складу та структурних змін хлібопекарської продукціїThesis