Ємнісні перетворювачі для контролю складу та структурних змін хлібопекарської продукції - Петренко, Антон Олександрович; Тарасенко, Ірина Василівна; Шовкун, О. А. (My University, 2011)
Описані розроблені на основі теорема Лемпарда–Томсона ємнісні триконтактні перетворювачі для контролю складу та структури харчової хлібної продукції. Можливий роздільний контроль по діелектричній проникності та активній провідності на основі эффекту М. М. Горбова. Description of the developed based on theorem Lampard-Thomson three-соntact capacitive probes for composition and structure of the food grain production. Possible separate control for the permittivity and conductance based M. M. Gorbova effect.
Keywords: теорема Лемпарда–Томсона; параметри речовин; роздільний контроль; Lampard-Thomson theorem; substances parameters; separate control; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра електропостачання і енергоменеджменту