Мазніченко, Вікторія ВікторівнаНікітіна, Тетяна Андріївна2020-04-282020-04-282020Мазніченко В. В. Впровадження анімаційних технологій у роботу еко-готелю / В. В. Мазніченко, Т. А. Нікітіна // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 3. – С. 277.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31060Досліджуеться доцільність створення нового еко-готелю, що буде спеціалізуватися на вегетаріанській культурі. Цей напрямок для України інновацією, і надає готелю змогу зайняти стійке місце на ринку конкурентів. The feasibility of creating a new eco-hotel specializing in vegetarian culture is being explored. This trend is an innovation for Ukraine and allows the hotel to take a firm place in the competitors market.готельінноваціїанімаційні технологіїhotelinnovationsanimation technologiesкафедра готельно-ресторанної справиВпровадження анімаційних технологій у роботу еко-готелю.Thesis