Кохан, Олена ОлександрівнаДорохович, Антонелла Миколаївна2013-11-152013-11-152004Гавва, О. О. Дослідження основних технологічних властивостей гідро колоїдів різного походження та їх синергітичних пар / О. О. Гавва, А. М. Дорохович // Розроблення, дослідження і створення продуктів функціонального харчування, обладнання та нових технологій для харчової та переробної промисловості : 70-а наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів.— К. : НУХТ, 2004. — С. 59.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11332Гідроколоїди рослинного, тваринного, мікробного походження – перспективна сировина для виробництва кондитерських виробів. Були проведені дослідження зміни основних властивостей структуроутворювачів та їх синергетичних пар в залежності від технологічних факторів.uk-UKгідроколоїдсинергізмпектинрослинні камедікафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівhydrocolloidsynergismpectinvegetable gumsДослідження основних технологічних властивостей гідроколоїдів різного походження та їх синергітичних парThesis