Дослідження основних технологічних властивостей гідроколоїдів різного походження та їх синергітичних пар - Кохан, Олена Олександрівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна (My University, 2004)
Гідроколоїди рослинного, тваринного, мікробного походження – перспективна сировина для виробництва кондитерських виробів. Були проведені дослідження зміни основних властивостей структуроутворювачів та їх синергетичних пар в залежності від технологічних факторів.
Keywords: гідроколоїд; синергізм; пектин; рослинні камеді; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; hydrocolloid; synergism; pectin; vegetable gums