Євтушенко, Ольга Володимирівна2013-03-012013-03-012013Євтушенко, О. В. Апріорний аналіз вибору факторів для оцінки стану охорони праці на підприємствах м'ясної промисловості / О. В. Євтушенко // Ukrainian Food Journal. – 2013. - Вип. 2. - С. 80-85.2304-974Хhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6631В роботі наведено результати експертної оцінки сукупності факторів, вплив яких найчастіше призводить до небезпеки травмування працівників м'ясопереробних підприємств АПК. Обробка експертних даних проводилася методом апріорного ранжирування факторів. Встановлено ранги і пріоритетність факторів, причин, заходів, які впливають на рівень травматизму при виконанні технологічного процесу на м'ясопереробних підприємствах. The article deals with the results of experts estimation of aggregate of factors influence of which more frequent all brings injuring over of workers of meat industry of Ukraine. Processing of experts data was conducted the method of a priori ranging of factors. Grades are set and priority of factors, reasons, measures which influence on the level of traumatism at implementation of technological process meat industry of Ukraine.uk-UKекспертні оцінкивиробничі факторибезпека праціexpert estimationsproduction factorssafety of labourкафедра екологічної безпеки та охорони праціАпріорний аналіз вибору факторів для оцінки стану охорони праці на підприємствах м'ясної промисловостіArticle