Маркетинг інтелектуального капіталу - Карпюк, Ольга Анатоліївна (My University, 2013)
У статті зроблено спробу аналізу понятійного апарату термінів «маркетинг знань», «маркетинг інтелектуального капіталу» та їх складових елементів. Розглянуто методи оцінки інтелектуального капіталу компанії, сформовано комплекс маркетингу для сфери освіти як з позиції продавця, так і споживача. In the article attempted to analyze concept vehicle of terms «marketing knowledge», «marketing intellectual capital» and their components. The methods of assessment intellectual capital of the company are considered, a marketing complex is formed for the sphere of education both from position of salesman and user.
Keywords: marketing of intellectual capital; marketing knowledge and education complex marketing; marketing of organizational capital; marketing of consumer capital; methods of assessment of intellectual capital; методи оцінки інтелектуального капіталу; маркетинг інтелектуального капіталу; маркетинг знань і освіти; комплекс маркетингу; маркетинг організаційного капіталу; маркетинг споживацького капіталу