Інтелектуальний аналіз часових рядів для системи підтримки та прийняття рішень прецедентного типу на основі експертної системи - Проскурка, Євген Сергійович (My University, 2016)
Наповнення бази прецедентів для системи підтримки та прийняття рішень на основі експертної системи є головним етапом при її створенні та функціонуванні. Filling precedents base to support the system and decision-making based on expert system is a major step in its establishment and operation.
Keywords: інтелектуальний аналіз; система підтримки та прийняття рішень; intelligent analysis; decision support system; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка