Подпрятов, Григорій ІвановичЦвіговський, Георгій КостянтиновичТаргоня, Василь СергійовичЛешишак, О. В.Драгнєв, С. В.2018-09-252018-09-252015Способи та технічне забезпечення зберігання плодоовочевої продукції: навч. посіб. / Г. І. Подпрятов, Г. К. Цвіговський, В. С. Таргоня, О. В. Лешишак, С. В. Драгнєв. - К. : Компринт, 2015. – 199 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28176У навчальному посібнику узагальнено матеріали різних авторів і власні дослідження в галузі зберігання плодоовочевої та іншої рослинної продукції у свіжому вигладь та за допомогою різних технологічних прийомів, які забезпечують тривале збереження її якості та товарного вигляду, що відповідає тематичному напрямку Шостої рамкової програми Європейського союзу «Якість і безпека продуктів харчування». The textbook summarizes the materials of various authors and their own research in the field of storage of fruits and vegetables and other plant products in fresh form and with the help of various techniques that ensure long-term preservation of its quality and appearance, which corresponds to the thematic direction of the Sixth Framework Program "Food quality and safety".uk-UKзберіганнярослинна продукціяякість продукціїstoragevegetable productsquality of productsСпособи та технічне забезпечення зберігання плодоовочевої продукціїTextbook