Ризики в системі антикризового управління - Мостенська, Тетяна Леонідівна (My University, 2010)
У ринковій економіці ризик є невід'ємним атрибутом господарювання. Невизначеність призводить до того, що уникнути ризику неможливо. Але це не означає, що слід шукати такі рішення, в яких завчасно відомий результат, вони, як правило, неефективні. Необхідно навчитися передбачати ризик, оцінювати його розміри, планувати заходи по його запобіганню та не перевищувати допустимих меж. In a market economy, the risk is inherent part of management. Uncertainty leads to the fact that risk can not be avoided but. This does not mean that we should look for such a decision, which result is known in advance, they are usually ineffective. Must learn to predict risk assess its size, plan activities on its prevention and not exceed limits.
Keywords: ризик; антикризове управління; risk; crisis management; кафедра економіки праці та менеджменту