Порохня, Олексій Володимирович2021-09-202021-09-202021Порохня, О. В. Дослідження технологічних властивостей вівсяних пластівців різних виробників з впровадженням провідних технологій при будівництві заводу харчових концентратів в м. Івано-Франківськ : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Олексій Володимирович Порохня ; наук. керівник Володимир Миколайович Ковбаса. – Київ, 2021. – 113 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35358otherвівсяні пластівцісоусбілий яєчнийкукурудзяні палички з корицеюкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівДослідження технологічних властивостей вівсяних пластівців різних виробників з впровадженням провідних технологій при будівництві заводу харчових концентратів в м. Івано-ФранківськOther