Оплата праці у 2016 році - Осадча, Ганна Григорівна; Руденко, Ірина Сергіївна (My University, 2016)
В статті висвітлено економічну сутність поняття заробітна плата, визначені фактори, що впливають на рівень оплати праці у 2016 році. Наведені дані про ставки утримань та нарахувань на заробітну плату у поточному році. Також розглянуто порядок нарахування лікарняних та відпускних. Визначено основні напрямки удосконалення оплати праці з метою підвищення ефективності виробництва
Keywords: заробітна плата; нарахування; лікарняні; утримання; відпускні; salary; hospital payments and vacation payments; calculation and deduction of wages; кафедра обліку і аудиту