Шляхи модернізації страхового ринку України в сучасних умовах господарювання - Гнатенко, Олена Андріївна; Лис, Н. П. (My University, 2015)
Розглянуто шляхи модернізації страхового ринку України в сучасних умовах господарювання. The ways of modernization of Ukraine's insurance market in the current economic conditions .
Keywords: страхування; ринок; модернізація; страхование; рынок; модернизация; insurance; market; modernization; кафедра фінансів