Автоматизація контролю та проходження медоглядів співробітників закладу освіти - Чумаченко, Сергій Миколайович; Євтушенко, Ольга Володимирівна; Сірик, Аліна Олегівна (My University, 2019)
В роботі надано обґрунтування щодо розробки комп’ютерної програми для обліку та моніторингу медичних оглядів працівників, яка в подальшому може спростити роботу як фахівця, який займається медичними оглядами працівників на підприємствах, установах та в організаціях так і роботодавця, який повинен контролювати ситуацію з проходженням медоглядів працівників згідно чинного законодавства. The paper substantiates the development of a computer program for accounting and monitoring of medical examinations of employees, which can further simplify the work of a specialist who deals with medical examinations of employees in enterprises, institutions and organizations and the employer who must monitor the situation with medical examinations. employees in accordance with applicable law.
Keywords: кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки; кафедра екології та екоменеджменту; охорона праці; безпека праці; нещасний випадок; виробничий травматизм; заклади вищої освіти; labor protection; labor safety; accident; occupational injurie; institutions of higher education