Моделювання вологовмісту солоду в сушарці барабанного типу - Мацебула, Дмитро Валерійович; Ельперін, Ігор Володимирович (My University, 2014)
Сушіння солоду є важливим технологічним процесом, необхідним для подальшої переробки сировини та/або її тривалого зберігання, проте системи управління процесом сушіння є недосконалими і не дозволяють повністю контролювати процес, в першу чергу - вміст вологи в солоді у процесі сушіння. Для вдосконалення існуючих систем запропоновано використання прогнозуючих моделей. Drying malt is an important process, necessary for further processing of raw materials and / or long-term storage, but the drying process management system is inadequate and does not allow you to completely control the process in the first place - the moisture content of the malt drying process. To improve existing systems proposed to use forecasting models.
Keywords: солод; сушарка барабанного типу; моделювання; modeling; malt dryer drum; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка