Управління грошовими потоками корпорації - Кобилинська, Аліна Юріївна; Литвинюк, Ольга Петрівна (My University, 2014)
Господарська діяльність будь-якої корпорації нерозривно пов'язана з рухом коштів. Грошовий потік корпорації відображає її грошові відносини як внутрішнього, так і зовнішнього характеру. Кожна господарська операція супроводжується або надходженням, або витратою коштів. Кошти обслуговують практично всі аспекти операційної, інвестиційної і фінансової діяльності. Economic activities of any corporation is inextricably linked to the movement of funds. Cash flow corporations reflects its monetary relations both internal and external. Each business transaction is accompanied by or revenues or costs. Funds served by almost all aspects of operating, investing and financing activities.
Keywords: управління; грошові потоки; корпорації; management; cash flows; corporations; кафедра економіки праці та менеджменту