Зображення канонічних антикомутаційних співвідношень з умовою ортогональності - Островський, Василь Львович; Островська, Ольга Володимирівна; Проскурін, Данило Павлович; Якимів, Роман Ярославович (My University, 2013)
В цій роботі ми вивчаємо зображення *-алгебри, породженої твірними, що задовольняють співвідношення
Keywords: ферміонні оператори; операторна алгебра; fermionic operators; operator algebra; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.