Філософії їжі: сучасні погляди на мистецтво харчування - Медвідь, Ірина Миколаївна; Кітов, Микола Григорович (My University, 2017)
Філософія їжі розглядається як один із способів пізнання ідентичності національної культури. Вона розглядає питання обробки, зберігання і використання харчових ресурсів та місце їжі в національній культурі харчування. Philosophy of food is regarded as one of the ways of knowing the identity of the national culture. It addresses issues of processing, storage and use of food resources and place the food in the national food culture.
Keywords: філософія їжі; philosophy of food; мистецтво харчування; philosophy of food; слоу-фуд; slow-food; кафедра готельно-ресторанної справи; кафедра гуманітарних дисциплін