Шереметинська (Горобець), Оксана Валеріївна2013-11-052013-11-052007Горобець О. В. Структура обігових засобів хлібопекарських підприємств / О. В. Горобець // Наукові праці НУХТ - 2007. - № 21. - Економіка. – С. 136-139https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10998Проведено аналіз складу та структури обігових засобів хлібопекарських підприємств. Вивчено основні чинники, що впливають на структуру обігових засобів, оцінено ступінь їх впливу. Згруповано обігові засоби з точки зору їх ліквідності та впливу на платоспроможність підприємства. Виявлено основні резерви оптимізації структури, запропоновано нові принципи створення оптимальної структури обігових засобів. The analysis of components and structure of circulating assets of the bakery enterprises is conducted. Is investigated major factors, that influence structure of circulating assets, the degree of their influence is appreciated. The circulating assets are grouped from the point of view of their liquidity and influence on solvency of the enterprise. Is allocated the basic reserves of optimisation of structure, it is offered new principles of creation of optimum structure of circulating assets.uk-UKсклад обігових засобівструктура обігових засобівліквідністьcomponents of circulating assetsstructure of circulating assetsliquidityкафедра економіки праці та менеджментуСтруктура обігових засобів хлібопекарських підприємствArticle