Структура обігових засобів хлібопекарських підприємств - Шереметинська (Горобець), Оксана Валеріївна (My University, 2007)
Проведено аналіз складу та структури обігових засобів хлібопекарських підприємств. Вивчено основні чинники, що впливають на структуру обігових засобів, оцінено ступінь їх впливу. Згруповано обігові засоби з точки зору їх ліквідності та впливу на платоспроможність підприємства. Виявлено основні резерви оптимізації структури, запропоновано нові принципи створення оптимальної структури обігових засобів. The analysis of components and structure of circulating assets of the bakery enterprises is conducted. Is investigated major factors, that influence structure of circulating assets, the degree of their influence is appreciated. The circulating assets are grouped from the point of view of their liquidity and influence on solvency of the enterprise. Is allocated the basic reserves of optimisation of structure, it is offered new principles of creation of optimum structure of circulating assets.
Keywords: склад обігових засобів; структура обігових засобів; ліквідність; components of circulating assets; structure of circulating assets; liquidity; кафедра економіки праці та менеджменту