Юрасова, Валентина Миколаївна2021-09-162021-09-162021Юрасова, В. М. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва йогурту з полуничним наповнювачем на ДП «ЧАЙКА» відповідно до ДСТУ ISO 22000:2019 : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Валентина Миколаївна Юрасова ; наук. керівник Вікторія Вікторівна Кійко. – Київ, 2021. – 144 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35294otherсистема менеджменту безпеки харчових продуктівудосконаленняякістьНАССРйогурт з полуничним наповнювачемДСТУ ISO 22000:2019кафедра експертизи харчових продуктівУдосконалення системи управління безпечністю виробництва йогурту з полуничним наповнювачем на ДП «ЧАЙКА» відповідно до ДСТУ ISO 22000:2019Other