Сірик, Вадим Вікторович2021-07-162021-07-162021Сірик, В. В. Удосконалення технології кексів з продуктів переробки спельти для кафе сімейного типу в Дарницькому районі м. Києва : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Вадим Вікторович Сірик ; наук. керівник Юлія Петрівна Фурманова. – Київ, 2021. – 161 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34836otherсімейне кафеорганізаційна структурасхема технологічного процесуконкурентоспроможністькекс класичнийборошно зі спельтикафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїУдосконалення технології кексів з продуктів переробки спельти для кафе сімейного типу в Дарницькому районі м. КиєваOther