Дослідження основних характеристик бункерів -живильників і лотків з вібросистемами - Легун, Анастасія Валеріївна; Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна (My University, 2014)
В харчовій галузі є певна кількість технологічних процесів, які можуть бути здійснені тільки завдяки використанню вібраційних процесів. Зокрема використання вібрацій дозволяє значно підвищити інтенсифікацію дозувальних процесів і забезпечити якість виконання кінцевих операцій по формуванню дози продукції. In the food industry has a number of processes that can be implemented only through the use of vibrating processes. In particular the use of vibration can significantly improve the intensification of dosing processes and ensure quality of terminal operations by forming dose products.
Keywords: дозування; бункери - живильники; вібросистеми; dosage; bins - feeders; vibrosystemy; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки