Гусєв, Данило АнтоновичДармограй, Аліна ОлександрівнаПавлюченко, Олена Станіславівна2023-03-142023-03-142022Гусєв, Д. А. Переваги використання “Showkitchen” у сучасних закладах ресторанного господарства / Д. А. Гусєв, А. О. Дармограй, О. С. Павлюченко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : тези доповідей 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень – травень 2022 р. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 3. – С. 247.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39146Досліджено переваги використання обслуговування “Showkitchen” у сучасних закладах ресторанного господарства. The benefits of using the "Showkitchen" service in modern restaurant establishments have been studied.otherзаклад ресторанного господарстваобслуговування "showkitchen"спеціальні форми облуговуванняestablishment of restaurant economy"showkitchen" servicespecial forms of serviceкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїПереваги використання “Showkitchen” у сучасних закладах ресторанного господарстваThesis