Використання порошків горобини, обліпихи та калини в технології бісквітного напівфабрикату - Медвідь, Ірина Миколаївна; Мирошник, Юлія Анатоліївна; Шидловська, Олена Броніславівна (My University, 2014)
Зниження якості життя окремої людини та індексу здоров'я нації в цілому при значному порушенні харчового статусу населення обумовлює необхідність створення функціональних продуктів харчування. Lower quality of life of the individual and the nation's health index as a whole with a significant violation nutritional status of the population necessitates the creation of functional foods.
Keywords: якість життя; харчовий статус; порошок горобини; quality of life; nutritional status; powder ash; кафедра готельно-ресторанної справи