Медвідь, Ірина МиколаївнаМирошник, Юлія АнатоліївнаШидловська, Олена Броніславівна2014-12-092014-12-092014Медвідь, І. Використання порошків горобини, обліпихи та калини в технології бісквітного напівфабрикату / Ірина Медвідь, Юлія Мирошник , Олена Шидловська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – Ч. 3. – С. 407-409.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19116Зниження якості життя окремої людини та індексу здоров'я нації в цілому при значному порушенні харчового статусу населення обумовлює необхідність створення функціональних продуктів харчування. Lower quality of life of the individual and the nation's health index as a whole with a significant violation nutritional status of the population necessitates the creation of functional foods.uk-UKякість життяхарчовий статуспорошок горобиниquality of lifenutritional statuspowder ashкафедра готельно-ресторанної справиВикористання порошків горобини, обліпихи та калини в технології бісквітного напівфабрикатуOther