Рух в життєдіяльності здобувачів освіти ЗВО - Топчієва, Ганна Олександрівна (My University, 2026)
У статті розкрито роль рухової активності в життєдіяльності здобувачів освіти в ЗВО. Представлено чинники та норми, що обумовлюють стан потреби раціональної організації рухової активності здобувачів освіти як важливого компоненту здорового способу життя. Наразі сучасний етап розвитку суспільства вирізняється динамічними змінами та перетвореннями, що охоплюють усі сфери життєдіяльності людей. Відповідно, особистість має бути підготовленою до життєдіяльності в постійно змінних умовах, в середовищі з високим рівнем непередбачуваності [1]. У сучасному світі, де темп життя постійно зростає, а стрес стає невід'ємною частиною нашого щодення, фізична активність набуває особливого значення.
Keywords: рухова активність; фізична діяльність; кафедра фізичного виховання