Пономаренко, Віталій ВасильовичЛюлька, Дмитро МиколайовичОлійник, Віктор Вікторович2016-11-112016-11-112012Патент 66639 UA, МПК (2012.01) С13В 10/00 Спосіб отримання дифузійного соку / Пономаренко В. В. Люлька Д. М. ; заявник Національний університет харчових технологій. — № а 201107861 ; заявл. 22.06.2011 ; опубл. 10.01.2012, Бюл. № 1, 2012 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24541Спосіб отримання дифузійного соку включає подачу та ошпарювання бурякової стружки в ошпарювачі, наступну її екстракцію в колонному дифузійному апараті. Сокостружкова суміш, що відводиться з ошпарювача, розділяється на сік та стружку, яка подається в колонний дифузійний апарат знизу через розподілювач. Сік через підігрівник вертається назад в ошпарювач. A process for the preparation of diffusion juice comprises supply and scalding beet chips in a scalder, its subsequent extraction in a column diffusion apparatus. The juice and chips mixture, removed from the scalder, is separated into juice and chipss supplied into the column diffusion apparatus from below through a distributing canal. Juice through a heater is turning back into the scalder.апаратmachineсумішmixошпарювачoshparyuvachситоsieveкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняСпосіб отримання дифузійного соку (Патент на винахід №66639)Other