Цишек, Олена ВолодимирівнаПримак, Тетяна Юхимівна2017-09-262017-09-262017Цишек, О. Основні напрямки конкурентоспроможності готельних підприємств / О. Цишек, Т. Ю. Примак // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті: збірник тез доповідей 83 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 395.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25889Сучасний стан готельних послуг характеризується відсутністю реальних інвестицій, низьким рівнем готельного сервісу, недостатньою кількістю готельних місць, дефіцитом кваліфікованих кадрів. Виробництво готельних послуг вимагає високих матеріальних постійних витрат при істотно менших змінних витратах. Особливе значення для розвитку готельних послуг має вивчення всієї готельної індустрії, її стану і тенденцій розвитку. The current state of hotel services is characterized by a lack of real investments, a low level of hotel service, insufficient number of hotel places, shortage of skilled personnel. Production of hotel services requires high material costs and substantially lower variable costs. The study of the entire hotel industry, its state and development trends have a particular importance for the development of hotel services.uk-UKкафедра туристичного та готельного бізнесуконкурентоспроможністьcompetitivenessпідприємства готельного господарстваhotel industry enterprisesОсновні напрямки конкурентоспроможності готельних підприємствArticle