Удосконалення біологічного очищення стічних вод, що містять нафтопродукти - Дика, Оксана П.; Семенова, Олена Іванівна; Бублієнко, Олександр (My University, 2014)
Розробка має значний соціально-екологічний ефект, оскільки, використовуючи її, можна знизити екологічне навантаження на навколишнє природне середовище. Великою перевагою цього способу очищення є те, що його реалізація не потребує великих затрат та повного переобладнання існуючих очисних установок на різних промислових підприємствах. The development has a significant social and environmental impact, as using it can reduce the environmental burden on the environment. The big advantage of this method of treatment is that its implementation does not require large expenditures and complete refurbishment of the existing treatment plants for various industrial enterprises.
Keywords: стічні води; нафтопродукти; біологічне очищення; biological treatment; petroleum products; effluents; кафедра екології та екоменеджменту