Стабілізація лікеро-горілчаних напоїв - Острик, Олександр Миколайович; Тарасюк, Леся Анатоліївна; Олійник, Світлана Іванівна (My University, 2018)
Метою роботи є дослідження методів стабілізації лікеро-горілчаних напоїв. The purpose of the work is to study the methods of stabilization of alcoholic beverages.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; купаж напою; диспергування; фільтрування; drink blend; dispersion; filtering