Сучасні особливості розвитку підприємств олійно-жирової галузі України - Швед, Тетяна Володимирівна (My University, 2014)
Тенденцією розвитку олійно-жирової галузі в Україні на сучасному етапі є активізація процесів концентрації виробництва і централізації капіталів як за рахунок збільшення потужностей і будівництва нових заводів, так і за рахунок угод поглинання тих компаній, що є найбільш небезпечними конкурентами на ринку. A progress of oil-fat industry trend in Ukraine on the modern stage is activation of processes of concentration of production and centralization of capitals both due to increasing power and building of new plants and due to the agreements of absorption of those companies that are the most dangerous competitors at the market.
Keywords: концентрація виробництва; централізація капіталів; олійно-жирова галузь; монополізація; concentration of production; centralization of capitals; oil-fat industry; мonopolization; кафедра економічної теорії