Привід круглов’язальної машини - Піпа, Борис Федорович; Володін, Сергій Олексійович (My University, 2004)
Привід круглов’язальної машини, що містить електродвигун, клинопасову передачу, ведучий шків якої жорстко встановлений на валу електродвигуна, а ведений шків зв'язаний з механізмом товароприйому, кінематично зв'язаним в свою чергу з голковим циліндром механізму в'язання, який відрізняється тим, що ведений шків клинопасової передачі встановлений безпосередньо на механізмі товароприйому. A drive of a circular knitting machine containing an electric motor, a V-belt transmission, the drive pulley of which is rigidly mounted on the motor shaft, and the driven pulley is connected to a goods receiving mechanism, kinematically connected in turn to the needle cylinder of the knitting mechanism, characterized in that the driven pulley of the V-belt transmission is mounted directly on the goods receiving mechanism.
Keywords: кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; машина; привід; machines; circular knitting; drive